About us

DIRECTEUR TONY NAVA HEEFT RUIM 15 JAAR ERVARING IN DE BEVEILIGING EN STAAT VOOR KWALITEIT EN INTEGRITEIT BINNEN ZIJN BEDRIJF.

Nava Security is een particuliere beveiligingsorganisatie en opereert voor particulieren, bedrijven, instanties, stichtingen en verenigingen door geheel Nederland.

Wij zijn een onafhankelijke organisatie die als beveiligingspartner kan worden ingehuurd voor diverse specialistische aanvragen zoals V.I.P. begeleiding, standbyteam en evenementen. Voor zowel de lange als korte termijn bieden wij verschillende ondersteunende diensten en oplossingen. Hierdoor kunt u zich bezig houden met uw specialisatie en nemen wij de last van uw schouders met betrekking tot alle van buitenaf komende verrassingselementen.

Op zeer zorgvuldige wijze selecteren wij onze beveiligers en stellen wij onze teams samen, zodat u als klant te allen tijde op ons kunt bouwen. Door een correcte en duidelijke communicatie tussen u als opdrachtgever en ons als uitvoerende organisatie geven wij u de garantie van het optimale veiligheidsgevoel en een zorgeloze voortzetting van uw werkzaamheden.

 

ONS VERSCHIL MET ANDEREN

Expertise 

Gekwalificeerd personeel met alle benodigde diploma’s. Met ruim 25 jaar ervaring in de branche kunnen wij u oplossingen en antwoorden bieden op al uw beveiligings vraagstukken.

Kwaliteit

Representativiteit, gastheerschap, stressbestendigheid, en flexibel denk en relativeringsvermogen zijn kenmerken die thuishoren bij een medewerker van Nava Security. Het is vanzelfsprekend dat onze medewerkers integer zijn en geheimhouding betrachtten.

Kracht

De kracht van Nava Security ligt in het, vernieuwde karakter van de kwaliteit van de dienstverlening; inspelend op de wensen en eisen van de opdrachtgever. Nava Security voldoet aan alle eisen die qua vakkennis, kwaliteit van de dienstverlening, logistiek en flexibiliteit die aan een particuliere beveiligingsbedrijf mogen worden gesteld.

Voordelen

Nava Security is gespecialiseerd in het aanbieden van beveiligingsdiensten en oplossingen voor elk beveiligingsprobleem. Voordelen voor u zijn; Flexibiliteit, betrouwbare samenwerking, vast aanspreekpunt, continuïteit, vast team aan beveiligers

Onze diensten

img

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging van Nava Security is bij uitstek bedreven in de beveiligi

img

Evenementenbeveiliging

Bij ieder evenement, groot of klein, is het van belang dat de beveiliging g

img

Bouwbewaking

Ieder jaar word er voor miljoenen euro's schade aangericht op bouwterreinen

img

Hotelsecurity

Uw hotel staat voor gastvrijheid en comfort. Uw gasten en bezoekers willen

img

Persoonsbeveiliging

De persoonsbeveiligers van Nava Security zijn getraind volgens een effectie

img

Zorg en welzijn

Zorginstellingen moeten een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg leveren en

img

Winkelsurveillance

Winkelbeveiliging, soms ook wel retail security genoemd, vraagt om een desk

img

Hondenbewaking

Hondenbewaking is een aanvullende dienst die Nava Security aanbiedt als ond

img
1150 Beveiligde evenementen
img
1875 Trotse opdrachtgevers

 

error: Content is protected !!