Archieven: Services

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging van Nava Security is bij uitstek bedreven in de beveiliging van kantoorpanden, andere zakelijke omgevingen, en objectbeveiliging. Deze omgevingen vragen om een beveiligingsdienst die aansluit met de aldaar bedreven activiteiten.

Op basis van uw bedrijfscultuur, wensen, en unieke omstandigheden ontwikkelt Nava Security uw beveiliging op maar. Hierdoor betreden uw medewerkers en gasten dagelijks een veilige, uitnodigende, en inspirerende omgeving.

PROFESSIONELE, REPRESENTATIEVE, OBJECTBEVEILIGERS

De representatieve objectbeveiligers van Nava Security zijn beslissingsbevoegd en nemen hun verantwoordelijkheid. Door constante opleidingen en trainingen zijn zij optimaal voorbereid om snel te schakelen tussen verschillende taken uiteenlopend van beveiligingstaken tot het functioneren als oplettend gastheer, of receptionist. Of het nu gaat om tijdelijke inzet of een compleet team 24/7 binnen uw bedrijf de beveiliging verzorgd.

WERKZAAMHEDEN OBJECTBEVEILIGERS

Onze objectbeveiligers verrichten (on)regelmatige controlerondes en hebben een getraind oog voor onregelmatigheden. Daarnaast zorgen zij;

 • voor de bediening van alarm/observatiesystemen
 • het uitvoeren van toegangscontrole
 • sleutelbeheer
 • verrichten zij waar nodig visitaties.
 • Naast gediplomeerd zijn onze objectbeveiligers opgeleide BHV-ers en getraind in het gebruik van AED.

 

NAVA SECURITY LEVERT MAATWERK

Nava Security levert maatwerk als het gaat om het leveren van objectbeveiliging. Dit  begint al bij ons met een gericht advies. Nava Security levert objectbeveiliging in een totaalpakket. Dit varieert van o.a. portierdienstenreceptiediensten.

”Nava security, zorgt ervoor dat uw continuïteit heeft in uw gastvrijheid”

Wilt u een offerte aanvragen voor kwalitatief sterke receptiediensten? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan

 

Read Post

Evenementenbeveiliging

Bij ieder evenement, groot of klein, is het van belang dat de beveiliging goed geregeld is. Want waar veel mensen bij elkaar komen ontstaan er veiligheidsrisico’s. Wat zijn deze risico’s? Dat is een een vraagstuk waar u misschien niet direct een antwoord op heeft en wat daardoor veel tijd in beslag zou nemen. Dit tijd kunt u natuurlijk beter besteden aan het organiseren van uw evenement. Het beveiligen van evenementen is een specialiteit van Nava Security

Onze aanpak is direct, gebaseerd op ervaring en vakkennis. Beveiliging zien wij niet als een sluitpost. Wel als voorwaarde en onderdeel van een veilig en geslaagd evenement, Nava Security heeft een frisse en innovatieve blik op evenementenbeveiliging. Voorbereiding, effectieve inzet, ervaren gediplomeerde evenementenbeveiligers en goede aansturing zijn voor ons vanzelfsprekend.

Vooraf stellen wij samen met alle partijen een veiligheidsplan met een calamiteiten- en ontruimingsplan op. Behalve evenementenbeveiligers, nemen wij in het pakket desgewenst bijvoorbeeld ook hondenbewaking, verkeersregelaars, medische hulp en brandpreventie op.

 

 UW EVENEMENT LATEN BEVEILIGEN DOOR NAVA SECURITY

In Nava Security zult u een betrouwbare beveiligingspartner vinden die u voorziet van een goede advies en actief meedenkt in de juiste aanpak voor ieder evenement, klein of groot, door heel Nederland

”Nava security, zorgt ervoor dat uw evenement rustig en veilig verloopt”

Wilt u een offerte aanvragen voor kwalitatief sterke objectbeveiliging? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan

Read Post

Bouwbewaking

Ieder jaar word er voor miljoenen euro’s schade aangericht op bouwterreinen. Een groot probleem dat voor veel narigheid zorgt. Bouwbewaking zorgt ervoor dat er zo min mogelijk schade kan worden aangericht en dat de daders snel kunnen worden gepakt.

Nava Security is gespecialiseerd in allerlei soorten beveiliging, waaronder het beveiligen van bouwterreinen.

VOORKOM VERTRAGING EN KOSTEN

Schade aan bouwterreinen als gevolg van vandalisme, inbraak, vernielingen en brandstichting kost een onderneming veel geld. Producten moeten opnieuw worden aangeleverd, wat naast extra kosten ook vertraging zorgt. Een hoop kosten en vertraging die helemaal niet nodig zijn. Volledig voorkomen is misschien lastig, maar met bouwbewaking verkleint u wel de kans op incidenten op het bouwterrein. Als er een incident plaatsvindt of dreigt plaats te vinden kan er namelijk direct worden ingegrepen.

WERKZAAMHEDEN BOUWBEWAKER

 • Controle op schade op het object
 • Controle op de representatieve staat van het pand en de omgeving
 • Controle op aanwezigheid van onbevoegden
 • Doormelding van acute situaties
 • Controle op aanwezige goederen / materiaal van de opdrachtgever
 • Controle op storingen bij installaties, zoals de brandmeldcentrale, pompen, CV installatie
 • Controle op verlichting die onnodig branden en of er lampen stuk zijn
 • Controle op het afgesloten zijn van (buiten)deuren
 • Wij voeren bijkomende werkzaamheden of controles op verzoek graag uit.

NAVA SECURITY LEVERT MAATWERK

Nava Security levert maatwerk als het gaat om het leveren van bouwbewaking. Dit  begint al bij ons met een gericht advies. Nava Security levert bouwbewaking in een totaalpakket. Dit varieert van o.a. portierdiensten, receptiediensten.

”Nava security, zorgt ervoor dat uw object en eigendommen veilig blijven”

Wilt u een offerte aanvragen voor kwalitatief sterke bouwbewaking? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan

 

Read Post

Persoonsbeveiliging

De persoonsbeveiligers van Nava Security zijn getraind volgens een effectief opleidingsprogramma en gescreend door politie en justitie. Ze zijn getraind om situaties vlug te doorgronden, te analyseren en snel te reageren op dreigingen.

De persoonsbeveiligers van Nava Security zijn discreet en hebben een geheimhoudingsplicht ondertekend.

Nava Security werkt samen met de organisatie International Bodyguard and Security Service Association (IBSSA). Mede hierdoor kan Nava Security waar ook ter wereld opereren en de risico’s tot een minimum beperken, door de inzet van eigen  bodyguards.

BASISPRINCIPES

Nava Security overlegt met de cliënt wat de wensen zijn. Men moet daarbij denken aan vragen zoals: “Moet de persoonsbeveiliger op de achtergrond blijven of juist zichtbaar zijn?” “Hoe wil men dat de persoonsbeveiliger zich gedraagt?”

De persoonsbeveiligers van Nava Security volgen een interne opleiding waarbij tal van situaties worden behandeld. Dit zijn een aantal basisprincipes, aangevuld met situaties uit de praktijk. Op deze wijze blijft onze manier van aanpak up to date en kunnen we streven naar een werkwijze waarbij de klant volledig tevreden is.

De persoonsbeveiligers van Nava Security werken zelfstandig, professioneel en discreet.

PROFESSIONEEL EN DISCREET

Kiest u voor persoonsbeveiliging van Nava Security, dan bent u gegarandeerd van de professionele beveiliging denkbaar;

 • Ze zijn betrouwbaar, secuur en discreet
 • Ze zijn stressbestendig en presteren ook goed onder hoge druk
 • Zij durven belangrijke beslissingen te nemen om uw veiligheid te waarborgen
 • Zij zijn niet bang voor grote verantwoordelijkheden
 • Zij hebben een grote mate van zelfbeheersing

NAVA SECURITY LEVERT MAATWERK

Nava Security levert maatwerk als het gaat om het leveren van persoonsbeveiliging. Dit  begint al bij ons met een gericht advies. Nava Security levert persoonsbeveiliging in een totaalpakket.

”Nava security, zorgt ervoor dat uw als persoon veilig blijft’

Wilt u een offerte aanvragen voor kwalitatief sterke persoonsbeveiliging? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan

Read Post

Hotelsecurity

Uw hotel staat voor gastvrijheid en comfort. Uw gasten en bezoekers willen alle tijden het gevoel hebben thuis te zijn in uw hotel. Ongestoord te gaan en staan waar ze willen, en zich geen zorgen hoeven te maken over hun veiligheid.

Nava Security biedt u hotel security officers die te alle tijden het visitekaartje zijn van uw hotel, en naar uw gasten toe. Zowel overdag, in de avond, als in de nachtelijke uren. Zij zullen zich klantvriendelijk opstellen en gastvrijheid uitstralen tijdens hun werkzaamheden.

VEILIGHEID EN SERVICE

In de dagelijkse praktijk zal de hotelbeveiliger altijd een balans moeten vinden tussen veiligheid van uw gasten en personeel, en het verlenen van hoogwaardige service binnen de visie van het hotel. Gevoelig zijn voor verschillende culturen en de  de daarbij passende gebruiken is hier een belangrijk onderdeel van. De hotelbeveiliger van Nava Security beseft zich terdege dat zij in het hotel vrijwel continu in beeld zijn. Achter de receptie, in de lobby of bij entree van het restaurant zullen zij door uw gasten ook als hotel medewerker gezien worden.

Zij zullen dus zeer flexibel inzetbaar zijn en uw gasten bijvoorbeeld ook van dienst zijn bij vragen over activiteiten in de omgeving. Basiskennis over het reilen en zeilen van het hotel, focus op service en gevoel voor omgang met talrijke culturen is in onze ogen een belangrijke voorwaarde binnen de hotelbeveiliging.

WERKZAAMHEDEN HOTELBEVEILIGER

Enkele voorkomende werkzaamheden kunnen zijn:

 • Openingsronden
 • Interne en externe controlerondes
 • Brand en sluitrondes
 • Posten in de lobby
 • Receptiewerkzaamheden
 • Brandpreventie
 • Het verhelpen van kleine technische mankementen
 • verlenen van E.H.B.O.
 • Het waarborgen van de algemene veiligheid van uw gasten, uw personeel

NAVA SECURITY LEVERT MAATWERK

Nava Security levert maatwerk als het gaat om het leveren van hotelsecurity. Dit  begint al bij ons met een gericht advies. Nava Security levert hotelsecurity in een totaalpakket. Dit varieert van o.a. portierdiensten, receptiediensten.

”Nava security, zorgt ervoor dat uw continuïteit heeft in uw gastvrijheid en dat uw object en gasten veilig blijven”

Wilt u een offerte aanvragen voor kwalitatief sterke hotel security? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan

 

Read Post

Zorg en welzijn

Zorginstellingen moeten een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg leveren en in staan voor de veiligheid van de cliënt tijdens het verblijf in ziekenhuis of zorginstelling en dat van het eigen personeel. Helaas zijn agressiviteit, intimidatie, geweld, bedreigingen en diefstal een steeds groter probleem binnen de zorg.

In een zorginstelling kunnen de emoties vaak hoog oplopen en kan men te maken krijgen met stemmingswisselingen met alle gevolgen van dien. Bovendien heeft u te maken met een open instelling waar iedereen zomaar in en uit kan lopen en u kampt, vanwege bezuinigingen met steeds minder personeel. Dit maakt uw zorginstelling in zekere zin kwetsbaar.

BEVEILIGERS ZORG EN WELZIJN

De professionals van Nava Security worden voor werkzaamheden in deze sector geselecteerd op basis van de primaire aandachtspunten en wensen van de soort opdracht. Ze zijn invoelend, standvastig en communicatief sterk en kunnen goed organiseren en handelen in een nood / crisis situatie. Onze beveiligers zullen al het mogelijke doen om de veiligheid van cliënten en medewerkers binnen een ziekenhuis en zorginstelling te waarborgen.

De goed opgeleide en ervaren beveiligers van Nava Security hebben een scherpe kijk en getraind oog op ongewenst of normafwijkend gedrag. Zo kunnen problemen op de achtergrond netjes worden verholpen zodat andere bezoekers of medewerkers daar geen last van hebben. Voorkom problemen en verminder het aantal diefstallen met behulp van onze zorg en welzijn beveiliging.

NAVA SECURITY LEVERT MAATWERK

Nava Security levert maatwerk als het gaat om het leveren van beveiliging Zorg n & Welzijn. Dit  begint al bij ons met een gericht advies. Nava Security levert beveiliging Zorg & Welzijn in een totaalpakket. Dit varieert van o.a. portierdiensten, receptiediensten.

”Nava security, zorgt ervoor dat uw object en eigendommen veilig blijven’

Wilt u een offerte aanvragen voor kwalitatief sterke beveiliging Zorg & Welzijn? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan

Read Post

Winkelsurveillance

Winkelbeveiliging, soms ook wel retail security genoemd, vraagt om een deskundige aanpak. Het is niet zo simpel als enkel surveilleren en (potentiële)  dieven en overvallers de deur uit te werken. Winkelsurveillance is veel meer dan dat. Bij Nava Securuity begrijpen wij dit maar al te goed; vandaar dat al onze medewerkers ”uitstekend opgeleid en met zorg geselecteerd zijn”. Mede daarom mag u van ons een uiterst professionele werkwijze verwachten. Wij nemen de veiligheid van u, uw personeel, uw klanten, uw producten en uw pand uiterst serieus en zullen er alles aan doen om deze te waarborgen.

Werkzaamheden omvatten onder andere rondes door het gebouw maken, de omgeving van de kassa’s surveilleren en bezoekers observeren. Het maakt ons overigens niet uit om wat voor branche of segment het gaat; wij hebben altijd een passende oplossing.

MEERWAARDE

Nava Security zorgt ervoor dat de winkelbeveiliger op meerdere aspecten een meerwaarde kent;

 • Ken her product van de klant, hierdoor kunnen simpele vragen van klanten, direct beantwoord worden
 • Ondersteunend zijn naar uw medewerkers, hierbij kunt u denken aan het laden en lossen, ect.

COLLECTIEVE WINKELSURVEILLANCE

Uiteraard kan een winkelsurveillant ook breder worden ingezet, bijvoorbeeld in de vorm van een preventieve surveillance door het gehele winkelcentrum of afwisselend (om en om) bij enkele winkels. Dmv een in de winkel geïnstalleerde portofoon kunt u de beambte direct oproepen bij verdachte situaties en onregelmatigheden.

Deze vorm van beveiliging is voor u als detaillist relatief zeer voordelig daar de kosten door een aantal ondernemers kunnen worden gedeeld. Door het inzetten van winkelsurveillanten van Nava Security bent u verzekerd van een betrouwbare beveiligingspartner.

DE WINKELSURVEILLANT TREEDT TEVENS OP BIJ:

 • Calamiteiten
 • Brandpreventie
 • Het verlenen van eerste hulp

Door de oplettendheid, klantvriendelijkheid, professionele houding kunnen de winkelsurveillanten van Nava Security adequaat handelen.

NAVA SECURITY LEVERT MAATWERK

Nava Security levert maatwerk als het gaat om het leveren van winkelsurveillance. Dit  begint al bij ons met een gericht advies. Nava Security levert winkelsurveillance in een totaalpakket.

”Nava security, zorgt ervoor dat uw continuïteit heeft in uw gastvrijheid”

Wilt u een offerte aanvragen voor kwalitatief sterke winkelsurveillance? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan

Read Post

Hondenbewaking

Hondenbewaking is een aanvullende dienst die Nava Security aanbiedt als onderdeel van een totaaloplossing op het gebied van bijvoorbeeld, beveiliging van kantoorpanden, evenementenbeveiliging, bouwbewaking of winkelbeveiliging.

TEAMWORK HONDENGELEIDER EN HOND

Samen vormen de hondengeleider en zijn hond een professioneel en betrouwbaar duo dat onder alle omstandigheden de situatie onder controle houdt. Vaak gaat er al zoveel dreiging uit van de aanwezigheid van de hond, dat menig inbreker en/of kwaadwillende voortijdig afhaakt. U kunt er van verzekerd zijn dat een hondengeleider u rust en een gevoel van veiligheid geeft. Groot voordeel is dat u door de inzet van hondengeleiders minder beveiligingsbeambten nodig heeft.

GECERTIFICEERDE HONDENGELEIDERS

Al onze hondengeleiders zijn NBD (Nederlandse Bond voor de Diensthond) en/of KNPV (Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging) gecertificeerd. Samen met hun hond vormen zij een profesioneel en zeer betrouwbaar duo.

”Nava security, zorgt ervoor dat samen met de hondengeleiders, uw object veilig blijft”

Wilt u een offerte aanvragen voor kwalitatief sterke hondenbewaking? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan

Read Post

Receptiediensten

Heeft u een drukke, levendige receptie en wilt u juist meer tijd besteden aan uw core business? Nava Security neemt de organisatie van uw receptie in haar handen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over ziekmeldingen of het zoeken van vervanging bij afwezigheid om andere redenen. Nava Security zorgt voor continuïteit en kwaliteit. Nava Security kijkt mee naar wat er beter en efficiënter kan en pakken dit uiteraard in goed overleg, direct op.

Het hedendaagse kantoor kan niet langer zonder een onderscheidend hospitality en receptiediensten concept.

Het creëren van een authentieke en verrassende eerste indruk vormt een belangrijk onderdeel van de beleving dien een gast of medewerker bij uw organisatie heeft

VERWELKOMEN VAN UW GAST OF MEDEWERKER

Elke bezoeker en medewerker word op een persoonlijke en betrokken en professionele wijze verwelkomd. Onze receptionsten/receptionistes zijn zich er van bewust van het effect van een glimlach en het gebruik van de naam van de gast. Het aannemen van de jas of bagage, het serveren van een een kop koffie en het juist informeren van de gast zijn voor onze receptionisten / receptionistes de basis van een goede ontvangst.

BEANTWOORDING VAN DE TELEFOON

Ook aan de telefoon is de receptionist / receptioniste een belangrijk visitekaartje. Er word goed geluisterd en gevraagd zodat op efficiënte wijze vragen kunnen worden beantwoord en effectief kan worden doorverbonden.

Uw ontvangst services zijn bij Nava Security in goede handen

 • 100% bezettingsgraad, continuïteit in uw gastvrijheid
 • Goed opgeleide mensen passend bij de sfeer van uw organistatie
 • Kwaliteitsverbetering in uw dienstverlening
 • Vast team aan receptionisten / receptionistes
 • Kundig in Engels en Nederlands in woord en schrift
 • Geen risico’s voor eigen personeel
 • Geen kosten/ongemak ten aanzien van werving, screening, opleiding, begeleiding, vervanging bij ziekte, verlof, ect.

NAVA SECURITY LEVERT MAATWERK

Nava Security levert maatwerk als het gaat om het leveren van receptiediensten. Dit  begint al bij ons met een gericht advies. Nava Security levert receptiediensten in een totaalpakket. Dit varieert van o.a. portierdiensten, receptiediensten.

 

”Nava security, zorgt ervoor dat uw continuïteit heeft in uw gastvrijheid”

Wilt u een offerte aanvragen voor kwalitatief sterke receptiediensten? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan

Read Post
error: Content is protected !!