Hotelsecurity

Uw hotel staat voor gastvrijheid en comfort. Uw gasten en bezoekers willen alle tijden het gevoel hebben thuis te zijn in uw hotel. Ongestoord te gaan en staan waar ze willen, en zich geen zorgen hoeven te maken over hun veiligheid.

Nava Security biedt u hotel security officers die te alle tijden het visitekaartje zijn van uw hotel, en naar uw gasten toe. Zowel overdag, in de avond, als in de nachtelijke uren. Zij zullen zich klantvriendelijk opstellen en gastvrijheid uitstralen tijdens hun werkzaamheden.

VEILIGHEID EN SERVICE

In de dagelijkse praktijk zal de hotelbeveiliger altijd een balans moeten vinden tussen veiligheid van uw gasten en personeel, en het verlenen van hoogwaardige service binnen de visie van het hotel. Gevoelig zijn voor verschillende culturen en de  de daarbij passende gebruiken is hier een belangrijk onderdeel van. De hotelbeveiliger van Nava Security beseft zich terdege dat zij in het hotel vrijwel continu in beeld zijn. Achter de receptie, in de lobby of bij entree van het restaurant zullen zij door uw gasten ook als hotel medewerker gezien worden.

Zij zullen dus zeer flexibel inzetbaar zijn en uw gasten bijvoorbeeld ook van dienst zijn bij vragen over activiteiten in de omgeving. Basiskennis over het reilen en zeilen van het hotel, focus op service en gevoel voor omgang met talrijke culturen is in onze ogen een belangrijke voorwaarde binnen de hotelbeveiliging.

WERKZAAMHEDEN HOTELBEVEILIGER

Enkele voorkomende werkzaamheden kunnen zijn:

  • Openingsronden
  • Interne en externe controlerondes
  • Brand en sluitrondes
  • Posten in de lobby
  • Receptiewerkzaamheden
  • Brandpreventie
  • Het verhelpen van kleine technische mankementen
  • verlenen van E.H.B.O.
  • Het waarborgen van de algemene veiligheid van uw gasten, uw personeel

NAVA SECURITY LEVERT MAATWERK

Nava Security levert maatwerk als het gaat om het leveren van hotelsecurity. Dit  begint al bij ons met een gericht advies. Nava Security levert hotelsecurity in een totaalpakket. Dit varieert van o.a. portierdiensten, receptiediensten.

”Nava security, zorgt ervoor dat uw continuïteit heeft in uw gastvrijheid en dat uw object en gasten veilig blijven”

Wilt u een offerte aanvragen voor kwalitatief sterke hotel security? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan

 

error: Content is protected !!