Objectbeveiliging

Objectbeveiliging van Nava Security is bij uitstek bedreven in de beveiliging van kantoorpanden, andere zakelijke omgevingen, en objectbeveiliging. Deze omgevingen vragen om een beveiligingsdienst die aansluit met de aldaar bedreven activiteiten.

Op basis van uw bedrijfscultuur, wensen, en unieke omstandigheden ontwikkelt Nava Security uw beveiliging op maar. Hierdoor betreden uw medewerkers en gasten dagelijks een veilige, uitnodigende, en inspirerende omgeving.

PROFESSIONELE, REPRESENTATIEVE, OBJECTBEVEILIGERS

De representatieve objectbeveiligers van Nava Security zijn beslissingsbevoegd en nemen hun verantwoordelijkheid. Door constante opleidingen en trainingen zijn zij optimaal voorbereid om snel te schakelen tussen verschillende taken uiteenlopend van beveiligingstaken tot het functioneren als oplettend gastheer, of receptionist. Of het nu gaat om tijdelijke inzet of een compleet team 24/7 binnen uw bedrijf de beveiliging verzorgd.

WERKZAAMHEDEN OBJECTBEVEILIGERS

Onze objectbeveiligers verrichten (on)regelmatige controlerondes en hebben een getraind oog voor onregelmatigheden. Daarnaast zorgen zij;

  • voor de bediening van alarm/observatiesystemen
  • het uitvoeren van toegangscontrole
  • sleutelbeheer
  • verrichten zij waar nodig visitaties.
  • Naast gediplomeerd zijn onze objectbeveiligers opgeleide BHV-ers en getraind in het gebruik van AED.

 

NAVA SECURITY LEVERT MAATWERK

Nava Security levert maatwerk als het gaat om het leveren van objectbeveiliging. Dit  begint al bij ons met een gericht advies. Nava Security levert objectbeveiliging in een totaalpakket. Dit varieert van o.a. portierdienstenreceptiediensten.

”Nava security, zorgt ervoor dat uw continuïteit heeft in uw gastvrijheid”

Wilt u een offerte aanvragen voor kwalitatief sterke receptiediensten? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan

 

error: Content is protected !!