Receptiediensten

Heeft u een drukke, levendige receptie en wilt u juist meer tijd besteden aan uw core business? Nava Security neemt de organisatie van uw receptie in haar handen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over ziekmeldingen of het zoeken van vervanging bij afwezigheid om andere redenen. Nava Security zorgt voor continuïteit en kwaliteit. Nava Security kijkt mee naar wat er beter en efficiënter kan en pakken dit uiteraard in goed overleg, direct op.

Het hedendaagse kantoor kan niet langer zonder een onderscheidend hospitality en receptiediensten concept.

Het creëren van een authentieke en verrassende eerste indruk vormt een belangrijk onderdeel van de beleving dien een gast of medewerker bij uw organisatie heeft

VERWELKOMEN VAN UW GAST OF MEDEWERKER

Elke bezoeker en medewerker word op een persoonlijke en betrokken en professionele wijze verwelkomd. Onze receptionsten/receptionistes zijn zich er van bewust van het effect van een glimlach en het gebruik van de naam van de gast. Het aannemen van de jas of bagage, het serveren van een een kop koffie en het juist informeren van de gast zijn voor onze receptionisten / receptionistes de basis van een goede ontvangst.

BEANTWOORDING VAN DE TELEFOON

Ook aan de telefoon is de receptionist / receptioniste een belangrijk visitekaartje. Er word goed geluisterd en gevraagd zodat op efficiënte wijze vragen kunnen worden beantwoord en effectief kan worden doorverbonden.

Uw ontvangst services zijn bij Nava Security in goede handen

  • 100% bezettingsgraad, continuïteit in uw gastvrijheid
  • Goed opgeleide mensen passend bij de sfeer van uw organistatie
  • Kwaliteitsverbetering in uw dienstverlening
  • Vast team aan receptionisten / receptionistes
  • Kundig in Engels en Nederlands in woord en schrift
  • Geen risico’s voor eigen personeel
  • Geen kosten/ongemak ten aanzien van werving, screening, opleiding, begeleiding, vervanging bij ziekte, verlof, ect.

NAVA SECURITY LEVERT MAATWERK

Nava Security levert maatwerk als het gaat om het leveren van receptiediensten. Dit  begint al bij ons met een gericht advies. Nava Security levert receptiediensten in een totaalpakket. Dit varieert van o.a. portierdiensten, receptiediensten.

 

”Nava security, zorgt ervoor dat uw continuïteit heeft in uw gastvrijheid”

Wilt u een offerte aanvragen voor kwalitatief sterke receptiediensten? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan

error: Content is protected !!