Winkelsurveillance

Winkelbeveiliging, soms ook wel retail security genoemd, vraagt om een deskundige aanpak. Het is niet zo simpel als enkel surveilleren en (potentiële)  dieven en overvallers de deur uit te werken. Winkelsurveillance is veel meer dan dat. Bij Nava Securuity begrijpen wij dit maar al te goed; vandaar dat al onze medewerkers ”uitstekend opgeleid en met zorg geselecteerd zijn”. Mede daarom mag u van ons een uiterst professionele werkwijze verwachten. Wij nemen de veiligheid van u, uw personeel, uw klanten, uw producten en uw pand uiterst serieus en zullen er alles aan doen om deze te waarborgen.

Werkzaamheden omvatten onder andere rondes door het gebouw maken, de omgeving van de kassa’s surveilleren en bezoekers observeren. Het maakt ons overigens niet uit om wat voor branche of segment het gaat; wij hebben altijd een passende oplossing.

MEERWAARDE

Nava Security zorgt ervoor dat de winkelbeveiliger op meerdere aspecten een meerwaarde kent;

  • Ken her product van de klant, hierdoor kunnen simpele vragen van klanten, direct beantwoord worden
  • Ondersteunend zijn naar uw medewerkers, hierbij kunt u denken aan het laden en lossen, ect.

COLLECTIEVE WINKELSURVEILLANCE

Uiteraard kan een winkelsurveillant ook breder worden ingezet, bijvoorbeeld in de vorm van een preventieve surveillance door het gehele winkelcentrum of afwisselend (om en om) bij enkele winkels. Dmv een in de winkel geïnstalleerde portofoon kunt u de beambte direct oproepen bij verdachte situaties en onregelmatigheden.

Deze vorm van beveiliging is voor u als detaillist relatief zeer voordelig daar de kosten door een aantal ondernemers kunnen worden gedeeld. Door het inzetten van winkelsurveillanten van Nava Security bent u verzekerd van een betrouwbare beveiligingspartner.

DE WINKELSURVEILLANT TREEDT TEVENS OP BIJ:

  • Calamiteiten
  • Brandpreventie
  • Het verlenen van eerste hulp

Door de oplettendheid, klantvriendelijkheid, professionele houding kunnen de winkelsurveillanten van Nava Security adequaat handelen.

NAVA SECURITY LEVERT MAATWERK

Nava Security levert maatwerk als het gaat om het leveren van winkelsurveillance. Dit  begint al bij ons met een gericht advies. Nava Security levert winkelsurveillance in een totaalpakket.

”Nava security, zorgt ervoor dat uw continuïteit heeft in uw gastvrijheid”

Wilt u een offerte aanvragen voor kwalitatief sterke winkelsurveillance? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan

error: Content is protected !!