Zorg en welzijn

Zorginstellingen moeten een zo hoog mogelijke kwaliteit van zorg leveren en in staan voor de veiligheid van de cliënt tijdens het verblijf in ziekenhuis of zorginstelling en dat van het eigen personeel. Helaas zijn agressiviteit, intimidatie, geweld, bedreigingen en diefstal een steeds groter probleem binnen de zorg.

In een zorginstelling kunnen de emoties vaak hoog oplopen en kan men te maken krijgen met stemmingswisselingen met alle gevolgen van dien. Bovendien heeft u te maken met een open instelling waar iedereen zomaar in en uit kan lopen en u kampt, vanwege bezuinigingen met steeds minder personeel. Dit maakt uw zorginstelling in zekere zin kwetsbaar.

BEVEILIGERS ZORG EN WELZIJN

De professionals van Nava Security worden voor werkzaamheden in deze sector geselecteerd op basis van de primaire aandachtspunten en wensen van de soort opdracht. Ze zijn invoelend, standvastig en communicatief sterk en kunnen goed organiseren en handelen in een nood / crisis situatie. Onze beveiligers zullen al het mogelijke doen om de veiligheid van cliënten en medewerkers binnen een ziekenhuis en zorginstelling te waarborgen.

De goed opgeleide en ervaren beveiligers van Nava Security hebben een scherpe kijk en getraind oog op ongewenst of normafwijkend gedrag. Zo kunnen problemen op de achtergrond netjes worden verholpen zodat andere bezoekers of medewerkers daar geen last van hebben. Voorkom problemen en verminder het aantal diefstallen met behulp van onze zorg en welzijn beveiliging.

NAVA SECURITY LEVERT MAATWERK

Nava Security levert maatwerk als het gaat om het leveren van beveiliging Zorg n & Welzijn. Dit  begint al bij ons met een gericht advies. Nava Security levert beveiliging Zorg & Welzijn in een totaalpakket. Dit varieert van o.a. portierdiensten, receptiediensten.

”Nava security, zorgt ervoor dat uw object en eigendommen veilig blijven’

Wilt u een offerte aanvragen voor kwalitatief sterke beveiliging Zorg & Welzijn? Aarzel niet en vraag direct een offerte aan

error: Content is protected !!